ADIYAMAN / MERKEZ - Hasancık İlkokulu

Hasancık İlkokulu

HASANCIK KÖYÜ İNÖNÜ MEVKİİ İNÖNÜ KÜME EVLERİ NO: 18 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında hazırlayan, bilgiye ulaşma yeterliliğine sahip, demokrasiyi özümsemiş, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünceye ve değerlere saygı duyabilen, hoşgörüyü sevgiyi ve saygıyı alışkanlık haline getiren, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven Cumhuriyet değerlerini bilen ve çağdaş düğünceye sahip erdemli bireyler yetistirmek.
Misyon
Eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak, çevresine uyum sağlayabilen, iyi mutu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
08.30 ve 14.10
soba
Lojman
1 - Lojman çok küçük ve kullanılamaz durumda.
Ulaşım
Her zaman Kahta- Adıyaman dolmuşları geçmektedir.Okulumuz Adıyaman-Kahta anayolu güzergahında bulunduğu için ulaşım yönünden problem yaşanmamaktadir.
Şu an köy durumundadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Adıyaman İl Merkezine uzaklığı 14 km, Kahta ilçesine uzaklığı 20 km dir.